Connect with us

Funny

Guys Gab Trivia Challenge!

Published

on

Good morning everyone.. Someone e-mailed me this “trivia challenge”, and I got every question wrong! I’m going with the excuse that it’s Friday, and I’m still not fully awake yet..

Here Are The Questions:

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President’s Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

.
.
.
.
.
.

Here Are The Answers:

1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

Answer: Johnny of course!

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet.

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet her birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President’s Name in 1975?

Answer: Same as is it now – Barack Obama.

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd.. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow!

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

Tricky questions, right? 😀

How’d you fare?

Sujeet Patel is the founder of Guys Gab, the definitive men's lifestyle blog, and he's one of the biggest car enthusiast you'll ever meet. He's been fortunate enough to turn his passion for cars into a full-time job. Like they say, "If you love what you do, you'll never work a day in your life."

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail.

 
Advertisement

Archives

Categories

Recent Comments